1. Hörburger - Romania
 2. Domenii de activitate
 3. Automatizari pentru cladiri

VRETI SA REDUCETI COSTURILE? FOARTE SIMPLU – AUTOMATIZARI INTELIGENTE DE LA HÖRBURGER

In automatizari suntem ca la noi acasa – indiferent daca este vorba de cladiri, case inteligente, reglaj de incinta sau dispecerate de control, cladiri noi sau modernizarea celor existente. Avem pentru dumneavoastra solutia optima, la costuri avantajoase.

Automatizari inteligente inseamna pentru noi:

Va privim cladirea in ansamblu, integram toate instalatiile si va suntem un partener de incredere in procesul de proiectare, realizare dar si service. Experienta noastra de 40 de ani si independenta fata de un anumit furnizor sunt garantul dumneavoastra ca veti obtine intr-adevar solutia optima. Mai mult decat atat, va oferim continuitate prin faptul ca lucram cu sisteme deschise. Aceasta inseamna ca sunteti foarte bine pregatiti chiar si pentru provocarile ulterioare si ca beneficiati de flexibilitate maxima in ceea ce priveste automatizarea cladirii dumneavoastra.

Avantajele dumneavoastra dintr-o privire:

Va doriti un reglaj de incinta confortabil si eficient energetic? Foarte simplu – reglaj de incinta de la Hörburger

Pentru a putea utiliza o cladire eficient si la costuri reduse, trebuie inceput cu entitatile cele mai mici – incintele. In functie de necesitati, incintele pot fi climatizate pe zone si astfel pot fi configurate intr-un mod flexibil. Important este insa o operare confortabila. Acest lucru se realizeaza prin intermediul statiilor inteligente de automatizare care, datorita protocoalelor moderne de comunicare, sunt in permanent contact una cu cealalta. Astfel toate datele colectate sunt permanent comparate, analizate intre ele si transmise reglajului de incinta pentru executarea comenzilor. Asadar, cladirea dumnevoastra gandeste in permanenta – chiar si atunci cand in incinta nu se afla nici un utilizator! 

 

Avantajele dumneavoastra dintr-o privire:

 • EFICIENTA ENERGETICA MAXIMA – prin comanda optimizata a tuturor tehnologiilor implementate
 • COSTURI MINIME – printr-un reglaj de incinta inteligent, chiar si atunci cand aceasta nu este ocupata
 • FLEXIBILITATE MAXIMA – prin climatizarea incintei pe zone
 • OPERARE CONFORTABILA – prin meniuri intuitive pentru operator
Vreti o privire de ansamblu perfecta asupra consumurilor din cladirea dumneavoastra? Chiar in cazul mai multor locatii? Foarte simplu – dispecerate de la Hörburger

Prin dispecerat de comanda se intelege intreg sistemul de hardware si software care este implementat pentru comanda si supravegherea cladirii dumneavoastra. In cazul mai multor locatii, toate informatiile si datele sunt colectate intr-un sistem central, unde sunt prelucrate si vizualizate. Avariile in sistem sunt de asemenea vizibile imediat. Datorita acestei analize permanente a datelor veti obtine permanent transparenta si veti descoperi potential de imbunatatire a functionarii instalatiilor. 

 

Avantajele dumneavoastra dintr-o privire:

 • UTILIZARE EFICIENTA SI COSTURI OPTIMIZATE – printr-o permanenta analiza a datelor si identificarea potentialelor de imbunatatire
 • SIGURANTA MARITA IN EXPLOATARE – printr-o identificare rapida a avariilor
 • COMANDA CENTRALIZATA SI VEDERE DE ANSAMBLU ASUPRA MAI MULTOR LOCATII – printr-un dispecerat centralizat
Vreti sa va reduceti costurile de exploatare ale cladirii existente? Foarte simplu – modernizare si revitalizare de la Hörburger

Multe cladiri functioneaza deja de ani buni. Utilizarea economica a tehnicii instalate nu mai corespunde nici cerintelor actuale si cu atat mai putin celor viitoare. Costurile in exploatare trebuie reduse. Ce este de facut? In calitate de integrator experimentat va modernizam cladirea in timp ce aceasta este in functiune si tinem prin aceasta posibilele avarii la un nivel cat se poate de redus. In cadrul procesului integram tehnica existenta intr-un sistem de management modern. Economisiti astfel bani gheata!

Aveti deja o instalatie in care este integrata o solutie Hörburger? Atunci modernizarea este pentru noi cu atat mai simpla. Profitati astfel de modul nostru de a gandi instalatiile – de focusarea noastra pe instalarea de sisteme deschise, independente fata de un anumit furnizor, pe protocoale flexibile. Astfel, cu o investitie minima, va puteti aduce cladirea la cel mai nou standard in materie de tehnica.

 

Avantajele dumneavoastra dintr-o privire:

 • REDUCEREA COSTURILOR DE EXPLOATARE – prin implementarea unui sistem modern de management al cladirii
 • MODERNIZARE IN TIMPUL FUNCTIONARII – prin interventii scurte si putin invazive
 • PASTRAREA STRUCTURII EXISTENTE A CONSTRUCTIEI – prin utilizarea de tehnologii wireless