1. Hörburger - Romania
  2. Companie
  3. Principii fundamentale

PRINCIPIILE NOASTRE FUNDAMENTALE – BAZA ACTIUNILOR NOASTRE

Ce anume ne conduce si ne determina actiunile? Foarte simplu – sunteti dumneavoastra! Nevoile, cerintele, proiectul dumneavoastra. Principiile rezultate de aici formeaza baza pentru ca asteptarile dumneavoastra sa devina realitate.

1) CERINTELE DUMNEAVOASTRA REPREZINTA PROVOCAREA NOASTRA!

Orice aveti nevoie, vom gasi solutia potrivita pentru dumneavoastra si pentru cladirea sau instalatia dumneavoastra, la un cost optim de exploatare.
 

2) UTILIZAM ACELE TEHNOLOGII CARE SE POTRIVESC CEL MAI BINE PROIECTULUI DUMNEAVOASTRA!

Fiind o companie independenta vizavi de un anumit furnizor, va oferim intotdeauna solutiile tehnice optime pentru proiectul dumneavoastra.
 

3) AVEM EXPERTII PENTRU PROIECTUL DUMNEAVOASTRA!

Indiferent daca este vorba despre cladiri de birouri sau administrative, hoteluri si gastronomie, scoli si centre de cercetare, sali pentru evenimente, cladiri industriale, spitale, centre comerciale sau filiale de magazine - suntem acasa in toate domeniile si beneficiem de 40 de ani de experienta in domeniu.
 

4) UTILIZARE CONFORTABILA INCLUSA!

Vremurile in care elemente de comanda complicate puteau fi utilizate doar de specialisti au trecut. Operarea intuitiva si simpla va usureaza viata – pentru o gestionare optima a tuturor instalatiilor.
 

5) EFICIENTA, REDUCEREA COSTURILOR SI SUSTENABILITATE DATORITA DIVERSELOR PROTOCOALE DE COMUNICARE!

Folosim pentru dumneavoastra “open technologies” – pentru strategii de reglaj eficiente in cadrul tuturor instalatiilor, pentru reducerea costurilor atat in faza de constructie cat si in cea de exploatare a cladirii, tehnologii care pot fi in permanenta adaptate noilor cerinte.
 

6) BAZATI-VA PE NOI!

Va garantam punctualitate si siguranta in ceea ce priveste termenele de livrare. In noi aveti un partener pe care va puteti baza.
 

7) VA OFERIM O VEDERE DE ANSAMBLU ABSOLUTA!

Prin intermediul sistemului pe care vi-l oferim, obtineti un maxim de transparenta – pentru a putea avea o reactie rapida in cazul aparitiei unor defecte.
 

8) SISTEMATIC. MAI BINE.

Aceasta este declaratia pe care o facem vizavi de noi si de munca noastra! Sisteme care nu sunt doar bune, ci care sunt din ce in ce mai bune. Proiecte puse in aplicare cu determinare si ambitie. Angajati ambitiosi, care intotdeauna dau ceva mai mult decat este necesar…pentru proiectul dumneavoastra si punerea lui optima in aplicare!