1. Hörburger - Romania
  2. Companie
  3. Managementul calitatii

CAUTATI CEA MAI BUNA CALITATE? NOI O LIVRAM!

Calitatea este o promisiune, pe care v-o facem cu placere! In acest sens ne gandim atat la calitatea produselor si serviciilor noastre, precum si la cea a companiei si proceselor interne prin intermediul sistemului certificat ISO de management al calitatii si mediului.
 

CALITATE PRIN INDEPENDENTA FATA DE UN ANUMIT FURNIZOR!

In automatizarile pentru cladiri calitatea inseamna pentru noi inainte de toate un lucru: nu trebuie niciodata sa faceti rabat de la calitatea componentelor inglobate in solutia aleasa. Aceasta este promisiunea noastra! Pentru ca, din pozitia noastra de integrator independent fata de un anumit furnizor, va garantam ca veti obtine tehnologiile care se potrivesc cel mai bine cerintelor dumneavoastra.
 

CALITATE PRIN KNOW-HOW!

Experienta noastra in domeniu este, de asemenea, un garant al calitatii pentru dumneavoastra. In functie de necesitati, va stau la dispozitie atat experti pentru automatizari de instalatii, cat si pentru cele industriale. Acestia cunosc foarte bine domeniile in care activeaza si de aceea va propun solutii croite special pentru nevoile dumneavoastra. Aceste solutii sunt apoi transpuse in practica prin intermediul celor mai noi programe software.
 

CALITATE PRIN CONTROL FINAL!

Dar nu doar asta...Pentru ca in cadrul grupului nu se fac compromisuri cand vine vorba de calitate, de 40 de ani construim chiar noi tablourile electrice de comanda si control pentru automatizarea dumneavoastra. Tehnici si practici moderne, dar si angajati calificati, asigura faptul ca tabloul dumneavoastra este executat cu atentie. Inainte ca acestea sa fie livrate catre santierul dumneavoastra, sunt controlate inca o data. Doar atunci cand, in urma controlului final, constatam ca toate functiunile sunt indeplinite, tabloul dumneavoastra este livrat.
 

CALITATE PRIN SISTEM ISO CERTIFICAT!

Sistemul de management al calitatii are deja traditie in cadrul grupului. Incepand cu 1995 a fost pentru prima data Implementat si certificat in cadrul Hörburger GmbH. Urmand aceasta traditie, Hoerburger SRL a optat si ea in 2011 pentru implementarea si certificarea conform standardelor ISO 9001 si ISO 14001. Din acest punct de vedere nu ne limitam la procesele existente in cadrul sistemului de management, ci le dezvoltam si le imbunatatim continuu. Astfel suntem cel mai bine pregatiti pentru viitor.

Daca doriti, puteti descarca certificatele ISO 9001 si ISO 14001 din sectiunea Download.