1. Hörburger - Romania
  2. Companie

HÖRBURGER. SISTEMATIC. MAI BINE.

Automatizari pentru cladiri si instalatii inteligente – de 40 de ani ne-am asumat acest obiectiv. In tot acest timp ne-am dezvoltat ca unul dintre furnizorii de top din domeniul automatizarilor pentru cladiri si lanturi de magazine, precum si al productiei de tablouri electrice.

 

Cu un total de aproximativ 200 de angajati in Germania si Romania, ne preocupam zilnic astfel incat cladirea si instalatiile dvs. sa fie utilizate tot mai eficient si economic din punct de vedere al resurselor. Pentru aceasta gasim solutiile optime si concepte durabile de automatizare la toate cerintele dumneavoastra.

Descoperiti Hörburger GmbH. Sistematic. Mai bine.

PRINCIPII FUNDAMENTALE

Principii fundamentale

Ce anume ne conduce si ne determina actiunile? Destul de simplu – sunteti dumneavoastra! Nevoile, cerintele, proiectul dumneavoastra. Principiile rezultate de aici formeaza baza pentru ca asteptarile dumneavoastra sa devina realitate.

ISTORIC

Istoric

Descoperiti cum am devenit ceea ce suntem azi. Insotiti-ne inapoi in timp si urmariti impreuna cu noi implinirea unei viziuni – utilizarea optima a energiei in cadrul cladirilor si gestionarea sustenabila a unor resurse limitate.

MANAGEMENTUL CALITATII

Managementul calitatii

Calitatea este o promisiune, pe care v-o facem cu placere! In acest sens ne gandim atat la calitatea produselor si serviciilor noastre, precum si la cea a companiei si proceselor interne prin intermediul sistemului certificat ISO de management al calitatii si mediului.

PARTENERI

Parteneri

Hörburger. Sistematic. Mai bine. Partenerii nostri ne sustin, pentru ca acest deziderat sa fie realizat proiect dupa proiect. Astfel vom avea succes impreuna!